{grotefoto}_f3.jpg

Handige adapter

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn 123Box natuurlijk. Want anders dan bij andere telefoonaanbieders beperkt 123Telcom het bellen met ‘vaste toestellen’ niet tot uw eigen woning of een geringe straal daaromheen. U kunt uw 123Box meenemen waarheen u wilt. De digitale telefoonadapter is slechts 10 x 10 x 2 cm en weegt nog geen 150 gram.

Alleen een internetaansluiting nodig

Aan de achterkant van het kastje vindt u vier poorten: internet in, internet uit en twee analoge telefoonpoorten. Met een UTP-kabel verbindt u de ‘internet in’-poort met het modem of de router in uw huis, in uw vakantiehuis, pension of hotel. Elk type internet en elk merk modem of router is geschikt. Biedt het hotel waarin u overnacht een vrije internetzone, dan kunt u zonder problemen ook daar uw 123Box gebruiken.

De ‘internet uit’-poort stelt u in staat om internet met de bijgeleverde UTP-kabel door te leiden naar uw computer. Dat is een extra service om voor u de installatie te vereenvoudigen, maar voor bellen met de 123Box is deze handeling niet per se nodig. U belt ook de hele wereld rond wanneer u de ‘internet uit’-poort niet gebruikt.

Twee toestellen en lijnen per 123Box

Op de twee analoge poorten kunt u uw telefoontoestellen aansluiten. Weest u niet bezorgd: elk analoog toestel werkt. Ook uw draadloze (dect)telefoon en uw faxapparaat. Per 123Box kunt u twee verschillende telefoonnummers gebruiken, want de telefoonpoorten werken onafhankelijk van elkaar. Standaard staan de twee analoge poorten van de 123Box opengesteld voor 1 nummer. Indien u gebruik gaat maken van een extra nummer, kunt u via "Mijn123telcom" de poorten onafhankelijk in- en uitschakelen.

Indien twee lijnen voor u toch niet voldoende zijn, dan kunt u meer 123Boxen naast elkaar gebruiken oftewel doorlussen. Op deze wijze krijgt u steeds twee telefoonlijnen extra.

Volwaardig alternatief voor ISDN

De 123Box werkt alleen niet met ISDN-apparatuur. Maar de voordelen van de 123Box wegen zeker tegen ISDN op: u kunt met de 123Box verschillende gesprekken tegelijkertijd voeren, terwijl er ook nog faxen kunnen binnenkomen of uitgaan. Internetten en bellen tegelijk is voor de 123Box geen probleem. Dacht u tot nu toe niet zonder ISDN te kunnen? De 123Box is een volwaardig alternatief en veel goedkoper!

 
©® 2007 123Telcom B.V.
design: Connexx Communications