{grotefoto}.jpg

Mensen die veel naar het buitenland bellen

Hoe leuk kan bellen zijn…! Graag maken wij voor u aan de hand van een aantal situaties uit de praktijk duidelijk dat bellen met 123Telcom echt plezierig is. Zeker voor mensen die veel naar het buitenland bellen. Misschien lijkt een van de situaties op die van u. Dan hebt u alle reden om snel een abonnement op 123Telcom te nemen.

Allochtone Nederlanders

Altan en Burcu wonen met hun gezin in Enschede. Altan heeft een goede baan in de horeca. Burcu werkt op een administratiekantoor. Hun kinderen volgen het middelbare onderwijs. In het gezin wordt even vloeiend Nederlands als Turks gesproken.

Maar oma woont in een kleine provinciestad even buiten Ankara. Eén keer per jaar proberen Altan en Burcu zeker naar hun land van herkomst te gaan om oma en de andere familie te bezoeken. De rest van het jaar zijn zij aangewezen op de telefoon. Bellen met 123Telcom heeft hun telefoonrekening aanzienlijk lager gemaakt. Voor oma hebben zij een internetaansluiting geregeld met daaraan gekoppeld ook een 123Box. Zij kan nu gratis naar Nederland bellen.

Mensen met familie in het buitenland

Otto en Danielle de Vries woonden vroeger in Soesterberg, vlak bij de Amerikaanse basis. Twee van hun drie dochters hebben een relatie gekregen met een Amerikaan en zijn hem gevolgd naar the States. Inmiddels zijn Otto en Danielle opa en oma op afstand geworden. Minstens één keer per jaar vliegen zij de oceaan over om hun kinderen en kleinkinderen te zien. Maar op alle andere belangrijke momenten is er alleen de telefoon die hen verbindt.

Voor Otto en Danielle is bellen met 123Telcom een uitkomst. Zij hebben een 123Wereld-abonnement en kunnen kosteloos naar Amerika bellen. Zo vaak en zo lang zij willen.

Buitenlandse studenten in Nederland

Robert van Dam is opgegroeid in Canada, waar zijn ouders een grote farm hebben. Zijn naam verraadt de oorspronkelijk Nederlandse afkomst van de familie. Robert studeert aan de Landbouw Universiteit Wageningen. Hij hoopt over een jaar terug te gaan naar Canada om daar zijn hier verworven kennis te gelde te maken in het bedrijf van zijn ouders dat straks zijn bedrijf zal worden. Robert houdt zo veel mogelijk contact met de farmers in Canada. Met 123Telcom is zijn telefoonrekening stukken lager geworden. Hij belt gratis naar zijn ouders.

Mensen die tijdelijk in het buitenland verblijven

Martin en Tjitkse Koopmans hebben volwassen kinderen. Martin heeft als bankmanager jarenlang goed kunnen verdienen. Nu vertrekken zij ieder jaar in november naar hun appartement in Marbella aan de Costa del Sol. Hun 123Box gaat mee, want daarmee kunnen zij gratis bellen naar de vaste nummers van al hun vrienden en familieleden. Ze hoeven het apparaatje alleen maar in te pluggen op internet.

Bedrijven die veel zaken doen met het buitenland

Remmert Albeda runt in Noord-Nederland een klein bedrijf waarin hij de sensortechnologie combineert met waterbouw. Veel van zijn voortschrijdend inzicht haalt hij weg bij de Universiteit van Barcelona. Daarom besloot hij een jaar geleden om ook aan de Costa Brava een nevenvestiging van zijn bedrijf te openen. Dagelijks is er contact tussen Noord-Nederland en de noordoostkust van Spanje. Govert Klaassen wint veel met een 123Europa-abonnement van 123Telcom. Omdat regeren vooruitzien is, heeft hij voor de geringe meerkosten alvast een 123Wereld-abonnement genomen.

Zakenlieden die veel in het buitenland verblijven

Charlotte Kunkels is export manager van een groot plantenveredelingsbedrijf in het Westland. Het is haar taak om bestaande klanten tevreden te houden en nieuwe klanten te vinden. Dat betekent, dat zij even vaak in een hotelkamer overnacht als in haar eigen slaapkamer. Dorien heeft een 123Wereld-abonnement gekozen. Nu belt zij uit heel veel landen gratis naar de thuisbasis en naar haar familie. Gewoon de 123Box verbinden met de internetaansluiting van het hotel…

Alle voordelen voor deze doelgroep op een rij

We zetten graag nog even alle voordelen op een rij die deze doelgroep geniet van een 123Telcom-abonnement:

  • gratis bellen in/vanuit Europa of de zeventien landen daarbuiten;
  • zeer lage tarieven voor bellen naar niet-gratis landen;
  • veel gebruiksgemak: geen 0900-nummers, belkaarten, etc. meer nodig;
  • zelf altijd bereikbaar ook in het buitenland, ook tijdens de vakantie in Zuid-Frankrijk, op het eigen 085- of 088-nummer.

De enige voorwaarde om van al dit voordeel te genieten, is de aanwezigheid van een internetaansluiting.

 
©® 2007 123Telcom B.V.
design: Connexx Communications