{grotefoto}_f3.jpg

Mensen die veel privé bellen

Hoe leuk kan bellen zijn…! Graag maken wij voor u aan de hand van een aantal situaties uit de praktijk duidelijk dat bellen met 123Telcom echt plezierig is. Zeker voor mensen die veel privé bellen. Misschien lijkt een van de situaties op die van u. Dan hebt u alle reden om snel een abonnement op 123Telcom te nemen.

Mensen die aan huis gebonden zijn

Janny van Beek rijdt in haar scootmobiel met haar golden retriever Bas twee keer per dag een rondje door de wijk. Zij is door een spierziekte verder aan huis gebonden. Bijna de hele dag zit zij voor het raam met alleen Bas als gesprekspartner. Als zij het lezen of televisiekijken zat is, pakt zij graag de telefoon om naar een vriendin of een kennisje te bellen. Voor Janny is de telefoon een belangrijke lifeline met de buitenwereld. Sinds korte tijd heeft zij het 123Nederland-abonnement van 123Telcom. Het bespaart haar vele euro’s per jaar.

Mensen die een grote, hechte familie hebben

Jacques en Maria Rijkmans komen beiden uit een groot gezin. Als rasechte Limburgers vinden zij het belangrijk om goede contacten met de grote familie te houden. Daarom bellen zij regelmatig naar ooms en tantes, neven en nichten onder en boven de grote rivieren. Zonder hun telefoon zou het leven minder kleur hebben voor hen. Jan en Annemarie de Mooij kunnen met 123Telcom een flink bedrag op hun telefoonrekening besparen.

Mensen met opgroeiende kinderen

Soms was het vechten om de telefoon. Want zowel vader en moeder Temming als dochters Katja en Christine hadden een heel bellijstje af te werken. Nu hebben Katja en Christine ieder hun eigen toestel met eigen 085-nummer en in de huiskamer staat de gezinstelefoon met een naar 123Telcom verhuisd geografisch nummer. Voor het luttele bedrag van € 9,95 per maand voor het 123Nederland-abonnement kan iedereen in dit gezin gratis bellen naar alle vaste nummers.

Mensen die een grote hobby hebben

Jan Willem Wisgerhof is taxichauffeur. Hij maakt lange dagen. Maar als hij thuis is, besteedt hij al zijn tijd aan het verzamelen en verhandelen van speldjes. Hij belt en mailt veel naar alle uithoeken van het land. Steeds vaker ook naar omringende landen. Om zijn vrouw niet telefonisch monddood te maken, heeft hij een 123Europa-abonnement van 123Telcom genomen. Voor nog geen € 20,00 per maand bellen beiden naar wie zij willen.

Alle voordelen voor deze doelgroep op een rij

  • Met een abonnementsprijs van € 9,95 per maand voor 123Nederland bent u altijd voordeliger uit.
  • Ook naar mobiele nummers belt u met 123Telcom het goedkoopst: voor € 0,159 per minuut; bij andere aanbieders ligt de minuutprijs tussen € 0,165 en € 0,175.
  • U hebt meer telefoonlijnen tegelijkertijd tot uw beschikking.
  • U kunt bellen en toch tegelijkertijd bereikbaar zijn.
  • U kunt met meer personen tegelijk bellen: u hoeft niet te wachten totdat uw dochter is ‘uitgebeld’.
  • Uw kinderen kunnen tegen een bijbetaling van € 2,95 per maand een eigen 085-nummer krijgen.
 
©® 2007 123Telcom B.V.
design: Connexx Communications