{grotefoto}_f3.jpg

Mensen met een ISDN-aansluiting

Hoe leuk kan bellen zijn…! Graag maken wij voor u aan de hand van een aantal situaties uit de praktijk duidelijk dat bellen met 123Telcom echt plezierig is. Zeker voor mensen die nu een ISDN-aansluiting hebben. Misschien lijkt een van de situaties op die van u. Dan hebt u alle reden om snel een abonnement op 123Telcom te nemen.

Adviesbureau uit en thuis

Jan de Groot is een startende ondernemer. Hij heeft in een kantoorpand een bureau met internetaansluiting gehuurd met een gedeeld gebruik van de spreekkamers. Eén dag per week doet hij het werk vanuit huis, omdat er anders geen opvang voor de twee kinderen is en zijn vrouw Mariska haar parttime baan als tandartsassistente graag aan wil houden. Jan de Groot heeft een 123Europa-abonnement bij 123Telcom lopen met een 088-nummer. Als hij thuis moet zijn, neemt hij zijn 123Box mee en kan hij gewoon verder werken. Zijn telefoonrekening zal hem niet tot een faillissement brengen…

Reisbureau met twee personeelsleden

Karin van der Vechten heeft haar droom waar kunnen maken. In een grote provinciestad is zij franchisehouder van een reisbureauketen. In haar eigen vestiging heeft zij twee personeelsleden. Met z’n drieën bellen zij heel veel. Karin is daarom blij met haar 123Wereld-abonnement bij 123Telcom. Waarom zou je meer geld dan nodig uitgeven in een periode waarin de reisbureaus alle zeilen bij moeten zetten om de slag met online-reisaanbieders niet glansloos te verliezen…?

Een groeiend installatiebedrijf

Hij was als kleine zelfstandige begonnen. Maar de zaken gingen goed. Nu heeft hij acht man personeel. Reden om tevreden te zijn voor Hans van Manen, maar ook een groeiende zorg. Want met een steeds dikker wordende orderportefeuille loopt Hans ook steeds meer tegen problemen aan. Als een spin in het web zit hij op zijn kantoor. Internet, de telefoon, de fax, alles is in bedrijf. Hans kan met zijn abonnement bij 123Telcom moeiteloos bellen, faxen en internetten tegelijkertijd. En als hij straks kantoorpersoneel zou moeten aannemen, is een extra 123Box voldoende om ook deze mensen van een telefoon te voorzien. Zijn belkosten per maand zijn bijna te verwaarlozen.

Alle voordelen voor deze doelgroep op een rij

  • ISDN kost € 25,76 per maand; dat is meer dan twee keer zoveel als een 123Telcom-abonnement.
  • Heb je bij ISDN een beperkt aantal telefoonlijnen, bij 123Telcom is het aantal lijnen onbeperkt.
  • Met een 123Telcom-abonnement blijven internet, fax en analoge telefooncentrale gewoon werken.
  • U kunt met een 123Telcom-abonnement zelf een onbeperkt aantal telefoonnummers aanvragen. Dat kunnen ook opeenvolgende nummers zijn. Om een voorbeeld te geven: u wilt als telefoonnummer 088-1230123 en als faxnummer 088-1230124. Lekker makkelijk!
  • 123Telcom biedt service op maat: een zakelijke klant met een privé-abonnement en een zakelijk abonnement kan online bij 123Telcom bijvoorbeeld instellen in welke periodes zakelijke oproepen naar zijn privé-nummer moeten gaan en wanneer niet.
 
©® 2007 123Telcom B.V.
design: Connexx Communications