{grotefoto}.jpg

Aanzienlijk goedkoper

Wij van 123Telcom kijken graag vooruit en maken de verworvenheden van de moderne technologie toegankelijk voor u. Daardoor kunnen wij minstens dezelfde diensten aanbieden als onze concurrenten, maar aanzienlijk goedkoper. Dat alleen al maakt bellen met 123Telcom leuk!

Geavanceerde technologie

Wat is het geheim van het concept dat bellen met 123Telcom zo leuk maakt? Het zit in een apparaatje van 10 x 10 x 2 cm: onze geavanceerde 123Box. Dat zet een internetsignaal om in een telefoniesignaal. De 123Box combineert de voordelen van internet met het gemak van uw (draadloze) telefoon. U hoeft niet aan de computer te zitten om voordelig te bellen. Lekker gewoon in uw luie stoel met uw huidige telefoon, maar wel net zo goedkoop als via internet.

Concrete voordelen

Wat levert die combinatie u heel concreet op? Afhankelijk van uw abonnementskeuze belt u gratis naar alle vaste nummers in Nederland, Europa of nog eens een groot aantal landen wereldwijd. Belt u naar een mobiel nummer, dan liggen onze tarieven daarvoor onder die van de concurrenten. Bellen met 123Telcom is dus altijd leuk!

Keuze uit drie abonnementen

123Telcom biedt u de keus uit drie abonnementen: 123Nederland, 123Europa en 123Wereld. Want waarom zou u meer betalen als u nooit buiten Nederland of buiten Europa belt? Hebt u een 123Wereld abonnement, dan belt u gratis naar alle landen die als zodanig staan vermeld en voor superlage tarieven naar de landen buiten Europa die niet als gratis zijn vermeld. Als u op enig moment uw abonnementskeuze wilt wijzigen, kan dat zonder administratiekosten. Zie ook: Wat zijn de gratis landen?

Gebruiksgemak

Niet alleen belt u met 123Telcom voordelig heel de wereld rond, een abonnement geeft u meer gebruiksgemak. U beschikt over twee lijnen en één of twee telefoonnummers. Wilt u als abonnee uw eigen, vertrouwde nummer bewaren? Geen probleem. Maar u kunt ook kiezen voor een niet-geografisch bepaald 085-nummer voor particulieren of een 088-nummer voor zakelijke abonnees. Ons dienstenpakket is uniek. Bellen met 123Telcom: leuker kan niet!

 
©® 2007 123Telcom B.V.
design: Connexx Communications